Werken bij

Werken bij WEA Accountants & Adviseurs Naaldwijk

Hoi! Wat leuk dat je onze vacatures bekijkt.
Laten we ons eerst even voorstellen: Wij zijn WEA Accountants & Adviseurs Naaldwijk, een dynamische organisatie volop in de groei.

Bij ons is geen dag hetzelfde en we doen alles vol met positieve energie. Dat stralen wij ook uit naar onze klanten, wat voor zeer goede relaties zorgt!

 Plant je wortels en groei bij WEA
WEA Accountants & Adviseurs Naaldwijk staan stevig met beide voeten op de grond, midden in de praktijk van onze klanten. ‘Nuchter en informeel’, zeggen wij. Als jou dit aanspreekt, en je hebt frisse ideeën en een heldere visie op accountancy en/of advisering, kijk dan eens naar onze vacatures en reageer.  Wij zijn met regelmaat op zoek naar specialisten die meedenken in de organisatie, ons willen laten groeien en die ook leuk zijn als collega.

Open sollicitaties
Doe jij een financiële opleiding in de richting van accountant? Ben je specifiek op zoek naar een mooie stageplek? Of wil je heel graag bij ons komen werken, maar staat jouw vacature er niet tussen? Laat het weten en stuur jouw motivatie en cv naar info@weanaaldwijk.nl

wea-naaldwijk-team2x

Vacature

Relatiebeheerder

In deze dynamische rol ben jij het aanspreekpunt voor de klant als het gaat over strategische vraagstukken.

Vacature

Assistent Accountant

Ben jij de schoolbanken zat en wil je graag een leuk salaris verdienen op een heel gezellig kantoor? Kom werken en leren!

Vacature

Accountant AA

Jij helpt graag jouw klanten en je omgeving vooruit. Je weet precies wat er speelt bij jouw klant en geeft de juiste handvatten om doelstellingen te bereiken.

Meer weten over
onze diensten?

Neem direct contact op.