Boekhouden met Exact Online

De alles in één oplossing!

Bij WEA werken wij veel met Exact Online, de bedrijfssoftware met ruim 400.000 MKB bedrijven als klant. Met Exact Online heb je een alles-in-1 pakket voor jouw digitale administratie. Door dit systeem wordt je administratie zo makkelijk mogelijk gemaakt. In combinatie met WEA zorgen wij ervoor dat je hier haast geen omkijken naar hebt.

Met onze ruime ervaring in bedrijfsadministratie en de implementatie van Exact Online worden je bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Wij zorgen voor een optimale inrichting van de software en voor een integratie met andere programma’s of applicaties. Samen met jou bepalen we welk abonnement het beste bij jouw bedrijf, wensen en behoeftes past.

Download de brochure
voor meer informatie over de MijnWEA app

50% tijd besparen met MijnWEA

Exact Online biedt een oplossing waardoor het aanleveren van facturen en bonnen nog makkelijker wordt gemaakt! Hiermee bespaar je tot wel 50% van je tijd. Met de MijnWEA app kun je van al je facturen en bonnen direct een foto maken en in de app zetten. Wij verwerken deze direct voor je en zo heb je altijd en overal realtime inzicht in de actuele cijfers. Super efficiënt! Daar houden wij van.

Ook verkoopfacturen kunnen direct worden aangemaakt in de MijnWEA app. Hierbij kan een betaallink worden toegevoegd om de betaling nog eenvoudiger te laten verlopen. De factuur wordt vanuit het systeem direct naar jouw klant gemaild en komt in een overzicht te staan waar je de huidige status ziet. Wordt de factuur niet betaald? Druk eenvoudig op de knop voor een herinnering. Na de betaling wordt de factuur meteen verwerkt in de boekhouding.

Facturen zelf uploaden, wel of niet goedkeuren voor betaling en betalingen verrichten via de betaallijst is eenvoudig te doen via de app. Doordat alles in één systeem staat, heb je een duidelijk overzicht van alle administratie en zie je direct wat er nog moet gebeuren. Bovendien heb je hierdoor altijd realtime inzicht in jouw inkomsten en uitgaven.

Gratis één op één training ontvangen om alles uit Exact Online te halen? Vul je gegevens in en wij nemen contact op voor een afspraak!

Overzichtelijk dashboard

Doordat de administratie altijd goed en actueel kan worden bijgehouden, is de boekhouding meteen up-to-date. Met het gebruiksvriendelijke dashboard  is direct inzicht in de financiële positie. Het dashboard toont het balans, winst en verlies van jouw bedrijf. Bovendien toont het een duidelijk overzicht van de openstaande facturen van debiteuren, een overzicht van de openstaande inkoopfacturen en andere boekingen en documenten.

euro3

Leer meer over Exact Online en de MijnWEA app

WEA adviseurs helpen het rendement
van jouw onderneming met 20% te verhogen

Wij kijken vooruit in plaats van achterom! Met onze unieke tool heb je inzicht in je toekomstige jaarrekening en weet je precies welke stappen je moet zetten om jouw omzetdoelstellingen te behalen en te verhogen.
Meer winst en minder zorgen! 

Gratis analyse van jouw bedrijf ontvangen?