Financiële administratie uitbesteden

WEA is jouw rechterhand op het gebied van financiële administratie. Geen zorgen en altijd alles op orde, daar zorgt WEA voor. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je financiële administratie uitbesteden.

Boekhouding

Als ondernemer ben je verplicht om jaarlijks de boekhouding bij te houden en belastingaangifte te doen. Ook moet aan het einde van het jaar een jaarrekening worden opgesteld.  Wanneer de administratie niet correct of onvolledig is, kan dit tijdens de belastingaangifte zorgen voor boetes van de Belastingdienst. Daarnaast is het belangrijk om de administratie goed op orde te hebben, omdat het zorgt voor een duidelijk inzicht in hoe het bedrijf er financieel voor staat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Financiële administratie uitbesteden

Veel ondernemers kiezen er daarom voor om hun financiële administratie uit te besteden aan WEA Naaldwijk. Hierdoor word je volledig ontzorgt en ben je er zeker van dat je financiële administratie in goede handen is. Zo wordt aan het einde van het jaar de jaarrekening voor je opgesteld en hoef je je niet druk te maken om de Belastingaangifte.

Innovatief en Digitaal

WEA werkt met een innovatief systeem, waarbij ervoor gekozen kan worden om dit zelf in te boeken of volledig aan WEA over te laten. Door zoveel mogelijk administratie te digitaliseren en automatiseren, heb je beter inzicht in je financiële toekomst.

De financiële administratie kan volledig geautomatiseerd worden, waardoor je 24/7 inzicht hebt in de actuele cijfers die bekeken kunnen worden op overzichtelijke dashboards. Hier kunnen de inkomsten, kosten en bedrijfsresultaten nog beter gevolgd worden. Ook worden risico’s tijdig gesignaleerd, waardoor de bedrijfsvoering beter geoptimaliseerd kan worden. Daarnaast worden fouten bedragen of verkeerde facturen makkelijker opgespoord en bijgewerkt.

Hoe werkt dat?

WEA Naaldwijk richt de digitale administratie volledig voor je in, waardoor je hier geen omkijken naar hebt. Met moderne applicaties zorgen wij ervoor dat het systeem altijd inzichtelijk en up-to-date is. Door de administratie te digitaliseren, kunnen de gegevens nooit kwijtraken en wordt de kans op fouten verkleind. Ook kan je je inkomende facturen en uitgaande facturen heel snel terugvinden. Het enige wat je moet doen, is de facturen digitaal aanleveren door hier een foto van te maken met de telefoon en te uploaden. Daarnaast is het in het systeem mogelijk om direct betalingen te verrichten, wat veel tijd en onnodige handelingen bespaard. Ook kan er veel sneller geschakeld worden doordat je altijd inzicht hebt in de financiële data.

Meer weten?

Neem direct contact op.

WEA adviseurs helpen het rendement
van jouw onderneming met 20% te verhogen

Wij kijken vooruit in plaats van achterom! Met onze unieke tool heb je inzicht in je toekomstige jaarrekening en weet je precies welke stappen je moet zetten om jouw omzetdoelstellingen te behalen en te verhogen.
Meer winst en minder zorgen! 

Gratis analyse van jouw bedrijf ontvangen?