Succesvolle ondernemers: Regelen hun financieringsaanvraag online

Elke succesvolle ondernemer krijgt er mee te maken: je moet op zoek naar een nieuwe, andere of betere financiering. Prima. Maar makkelijker gezegd dan gedaan, met al die bomen waardoor je het bos niet meer ziet. Daarnaast: bij welke financier maak jij het meeste kans? Ga daar maar aanstaan. Geen nood, een geschikte financier vinden kan veel sneller en eenvoudiger zijn dat je denkt.

De juiste financiering is voor elke ondernemer weer anders. Logisch ook, het hangt af van de grootte, de sector, de regio en talrijke andere zaken. Zaak is het om wanneer zo’n financiering nodig is goed rond te kijken en alle mogelijkheden te onderzoeken.

Gelukkig kan dat met Financiering via Exact allemaal in één. Zo weet je als ondernemer snel waar je aan toe bent ,waarna je jouw aanvraag direct én simultaan bij alle geschikte financiers neerlegt. Daar betaal je geen enkele euro voor, het is gratis. Daarnaast helpt Exact bij het regelen van korting op rente en intakekosten.

Financiering via Exact Online is geschikt voor MKB bedrijven die een financieringsbehoefte hebben tussen de € 5.000,- en € 1.000.000,- De meest accurate analyses worden gemaakt bij bedrijven die minimaal 2 jaar aan data in de boekhouding hebben zitten, maar ook bedrijven met minder data kunnen in principe een aanvraag doen. Financiering via Exact is zowel geschikt voor natuurlijke personen als rechtspersonen.

Je koppelt je administratie in Exact Online aan je aanvraag. Dat gaat supersnel en een ander groot voordeel: je weet zeker dat je gegevens up-to-date en veilig zijn.

Naast je boekhouding is het verstandig de volgende documenten bij de hand te hebben: jaarrekeningen, IB-aangiftes (PDF) en in geval van onroerend goed een taxatierapport (bij eigen gebruik) en/of een huurovereenkomst (bij verhuur). Ook een businessplan kan van pas komen.

Online financiering in 5 stappen

 • Bepaal je financieringsbehoefte

  Geef aan hoeveel geld je wilt lenen en waarvoor je het nodig hebt.

 • Koppel met ExactOnline

  Financiering via Exact maakt gebruik van de data die in je Exact Online administratie staat. Deze kosteloze koppeling bespaart uren aan dubbel werk. Daarbij weet je zeker dat al je gegevens up to date zijn.

 • Ontvang je kredietscore

  Binnen 1 minuut ontvang je een kredietscore en kun je zien bij welke financier jouw aanvraag de meeste kans maakt

 • Zakelijk krediet aanvragen

  Bij een positieve kredietscore kun je direct een aanvraag indienen bij 15 op kwaliteit geselecteerde financiers.

 • Beschikken over financiering

  Elke financier volgt een andere interne procedure. Daarom kan het enkele dagen tot weken duren voordat je een offerte ontvangt en tot uitbetaling wordt overgegaan.

WEA adviseurs helpen het rendement
van jouw onderneming met 20% te verhogen

Wij kijken vooruit in plaats van achterom! Met onze unieke tool heb je inzicht in je toekomstige jaarrekening en weet je precies welke stappen je moet zetten om jouw omzetdoelstellingen te behalen en te verhogen.
Meer winst en minder zorgen! 

Gratis analyse van jouw bedrijf ontvangen?

Meer weten over
onze diensten?

Neem direct contact op.