Succesvolle ondernemers: Durven uit te besteden en hebben een parttime controller van hoog niveau

Met veel van onze klanten hebben we een vergaande samenwerking, waarbij we wekelijks zorg dragen voor het verwerken van de financiële administratie. Van ontvangst tot en met archivering van facturen, ingericht naar wens van de klant.

Je administratie uitbesteden

Als klant krijg je wekelijks betaalvoorstellen in je dashboard, zodat je de inkoopfacturen digitaal kunt goedkeuren en betalen. Daarnaast heb je met behulp van je digitale archief altijd en overal toegang tot je facturen.

Door ons uw administratie digitaal te laten verwerken is de administratie van hoog niveau, altijd up-to-date en heb je als klant 24/7 actuele informatie. Samen met je parttime controller kun je op basis van de actuele informatie financiële beslissingen nemen.

Parttime financieel adviseur

Omdat wij dit proces volledig automatiseren, kun je je ook als MKB ondernemer een eigen parttime controller veroorloven. Onze parttime controllers werken dagelijks voor meerdere ondernemingen, waardoor kosten gespreid kunnen worden.

Uw parttime controller van WEA kost een fractie van een een fulltime controller, is nooit ziek, kent uw onderneming door en door, is uw klankbord en adviseur en heeft een team van specialisten die te raadplegen zijn.

Zo heeft u het gewenst financieel inzicht, bewaakt u samen het rendement van uw onderneming en kunt u zorgeloos ondernemen.

  • Administratie uitbesteden
  • Alles automatisch
  • Geen omkijken naar
  • Inzicht
  • Sparren met uw adviseur
  • Beslissen op basis van actuele informatie

Meer weten over
onze diensten?

Neem direct contact op.