MKB accountant

Ondernemen is een uitdaging en dat begrijpen wij bij WEA Accountants & Adviseurs maar al te goed. Overal ziet u kansen, risico’s en nieuwe ontwikkelingen en het liefste wilt u onbezorgd ondernemen. Met onze MKB accountants zorgen wij dat u dit kan! Wij beheren uw administratie, analyseren en adviseren zodat u het beste uit uw onderneming kunt halen en uw winst kan maximaliseren.

Accountant

Uw MKB accountant
Martine Grim

Uw MKB accountant

Onze MKB accountants hebben een persoonlijke aanpak. Zie ons als rechterhand bij al uw financiële en administratieve vraagstukken. Wij nemen uw administratie uit handen, stellen uw jaarrekening samen en adviseren u bij vele verschillende zaken. Alles om uw financiële situatie zo gezond mogelijk te houden en de juiste kansen te benutten, om zo verder te groeien. Zo zijn wij bij WEA niet alleen uw accountant, maar ook uw bedrijfsadviseur.

Hierdoor kunt u zich volledig focussen op uw onderneming en heeft u een adviseur met de juiste kennis van de branche aan uw zijde en de bijbehorende specifieke tools om u te ondersteunen waar nodig. Samen met u streven wij naar het behalen van uw doelen.

Specialist in MKB accountancy

Vanuit ons kantoor in Naaldwijk helpen wij al vele MKB’ers in het Westland met onze diensten. Wij dienen als sparringpartner en werken niet alleen reactief maar ook proactief, waardoor we risico’s en kansen vroegtijdig signaleren. Door op de hoogte te zijn van deze kennis, kunt u de juiste beslissingen nemen. Uw financiële behoeftes staan bij ons centraal en met een vaste adviseur van WEA kunt u ieder moment van de dag uw vragen stellen.

Inzicht in toekomstige cijfers

WEA houdt van verbeteren en optimaliseren en daarom bieden wij een unieke methode voor het verwerken van uw bedrijfsdata, genaamd Joost. Joost biedt inzicht in uw toekomstige cijfers, wat het mogelijk maakt om uw jaarrekening voor het aankomende jaar al in te zien. Met deze methode bespaard u veel tijd en geld en krijgt u ook nog eens gedetailleerde managementinformatie ervoor terug. Deze vooruitstrevende tool in combinatie met een accountant bij WEA zorgt er voor dat u veel geld kunt besparen.

Ontdek de volgende jaarrekening

WEA heeft een unieke methode ontwikkeld waarmee u inzicht krijgt in uw toekomstige cijfers. Ideaal voor ondernemers. Minimaliseer risico’s en maximaliseer uw winst met de Volgend Jaarrekening van Joost.

Doe de Scan!

Check onze Mkb-branchescan. De Mkb-branchescan helpt u om inzicht te krijgen in uw positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en u krijgt direct een persoonlijk adviesrapport. Dit bevat naast kansen en bedreigingen: de kritische prestatie indicatoren (kpi’s), financiële verwachtingen per branche. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. U weet dus direct hoe u staat ten opzichte van de concurrent.

Meer weten over
onze diensten?

Neem direct contact op.