Speciaal voor horeca

Restaurateurs opgelet!

Horeca, Een prachtige branche waar velen met passie in werken. Ook een uitdagende branche, gekenmerkt door hard werken, sterk sturen op marges en waar het werven en behouden van personeel een uitdaging is.

Herkent u dit?

Als restaurateur streeft u ernaar uw doelen, financieel en niet-financieel, te behalen. U heeft ergens die stip aan de horizon gezet. Onderweg verandert er veel en ziet u de ene na de andere kans voorbij komen. U beslist mee te gaan in een aantal ontwikkelingen, omdat u weet dat stilstand achteruitgang is. Toch heeft u het gevoel niet vooruit te komen en te weten welke acties u in de juiste volgorde kunt ondernemen.

 

Indien u graag weer wilt werken áán uw ondernemingin plaats van ín uw onderneming, is het fijn een adviseur met kennis van uw branche en bijbehorende specifieke  tools  aan uw zijde te hebben. Zo één die het overzicht voor u terug kan brengenen waarmee u gezamenlijk de route naar uw stip aan de horizon kunt uitzetten.

 

Branche specialisatie

Vanuit ons modern geëquipeerde kantoor in Naaldwijk gaan wij ten strijde met ons Horeca Team. Allen met passie voor de foodketen in zijn geheel en intrinsiek gemotiveerd u van advies te voorzien en u daarbij volledig te ontzorgen. Onze teamleden werken vanuit Naaldwijk, maar zijn digitaal actief in heel Nederland.

 

Wij delen en halen onze kennis over data, trends en casuïstiek binnen horeca-branche groepen, zoals die van ondere andere het SRA. Tijdens deze overleggen worden branche ontwikkelingen en toekomstverwachtingen besproken. Interpretatie van data uit het SRA-BiZ Benchmark platform en de vertaling hiervan naar een visie op de toekomst spelen een belangrijke rol. Ook inhoudelijke vraagstukken komen aan bod, zoals op het gebied van fiscaliteit, waardering van horecavastgoed, financiering en risico analyse.

 

U kunt hier benchmark- en branche rapporten downloaden voor uw onderneming. Hiermee heeft u in één oogopslag duidelijk hoe uw onderneming scoort ten opzichte van uw concurentie.

 

Als kers op de taart kunt u altijd rekenen op uw eigen parttime financieel adviseur (PFA)

Marc-Jan Holslag; “Omdat onze PFA’s hun aandacht over meerdere ondernemers kunnen verdelen, vertrouwd zijn met uw branche en inzetten op hoogwaardigeautomatisering, hebben wij deze high end service ook voor u bereikbaar kunnen maken”.

Uw Parttime Financieel Adviseur is:

  • Een adviseur die slechts aan fractie kost van een fulltime equivalent
  • Begaan met het wel en wee van uw onderneming
  • Uw klankbord en financieel geweten
  • De noodzakelijke bedrijfsadviseur
  • Uw winstverbeteraar »