Accountant Horeca

Een prachtige branche waar velen met passie in werken. Ook een uitdagende branche, gekenmerkt door hard werken, sterk sturen op marges en waar het werven en behouden van personeel een uitdaging is.

Uw horeca accountant
Jos van Kester

Waarom WEA Naaldwijk?

 • Meer dan een advies
 • Helpt u financieel vooruit
 • Ervaren en deskundig
 • Innovatief

Uw financieel adviseur in de horeca

Herkent u dit?
Als restaurateur streeft u ernaar uw doelen, financieel en niet-financieel, te behalen. U heeft ergens die stip aan de horizon gezet. Onderweg verandert er veel en ziet u de ene na de andere kans voorbij komen. U beslist mee te gaan in een aantal ontwikkelingen, omdat u weet dat stilstand achteruitgang is. Toch heeft u het gevoel niet vooruit te komen en te weten welke acties u in de juiste volgorde kunt ondernemen.

Specialist in horeca accountancy

Indien u graag weer wilt werken áán uw onderneming plaats van ín uw onderneming, is het fijn een adviseur met kennis van uw branche en bijbehorende specifieke  tools  aan uw zijde te hebben. Zo één die het overzicht voor u terug kan brengenen waarmee u gezamenlijk de route naar uw stip aan de horizon kunt uitzetten.

Vanuit ons modern geëquipeerde kantoor in Naaldwijk gaan wij ten strijde met ons Horeca Team. Wij delen en halen onze kennis over data, trends en casuïstiek binnen horeca-branche groepen, zoals die van onder andere het SRA. Tijdens deze overleggen worden branche ontwikkelingen en toekomstverwachtingen besproken. Interpretatie van data uit het SRA-BiZ Benchmark platform en de vertaling hiervan naar een visie op de toekomst spelen een belangrijke rol. Ook inhoudelijke vraagstukken komen aan bod, zoals op het gebied van fiscaliteit, waardering van horecavastgoed, financiering en risico analyse.

Ontwikkeld voor de horeca ondernemer

Wij willen de financiële positie van de HORECA ondernemer duurzaam gezond houden, verbeteren en optimaliseren.

Daarom bieden wij onder de naam Joost een unieke methode voor het verwerken van uw bedrijfsdata. U kunt daarmee zelf tijd en geld besparen en krijgt daar ook nog eens gedetailleerde managementinformatie voor terug. Naast een maandelijkse benchmark maakt ook een liquiditeitsbegroting (ook geconsolideerd) standaard onderdeel uit van de maandelijks te verstrekken informatie. Een innovatieve, zelfontwikkelde tool en een vooruitstrevende methode van werken van en voor ondernemers.

Maak kennis met
De volgend jaarrekening

De volgend jaarrekening is een uniek product en alleen te krijgen bij Joost van WEA. Inzicht in je toekomstige cijfers. Ideaal voor ondernemers. Jouw klanten en partners. Met de Volgend Jaarrekening van Joost is ondernemen zoveel makkelijker.

Inzicht in uw positie in uw branche?

U kunt hier benchmark- en branche rapporten downloaden voor uw onderneming. Hiermee heeft u in één oogopslag duidelijk hoe uw onderneming scoort ten opzichte van uw concurrentie.

Veel van onze klanten kiezen voor een parttime financieel adviseur (PFA) van WEA

Marc-Jan Holslag; “Omdat onze PFA’s hun aandacht over meerdere ondernemers kunnen verdelen, vertrouwd zijn met uw branche en inzetten op hoogwaardigeautomatisering, hebben wij deze high end service ook voor u bereikbaar kunnen maken”.

Uw Parttime Financieel Adviseur is:

 • Een adviseur die slechts aan fractie kost van een fulltime equivalent
 • Begaan met het wel en wee van uw onderneming
 • Uw klankbord en financieel geweten
 • De noodzakelijke bedrijfsadviseur
 • Uw winstverbeteraar »

Onze klanten

 • Hebben hun rendement al zien verbeteren door samenwerking met ons aan te gaan
 • Hebben standaard een dashboard met een maandelijkse benchmark en liquiditeitsbegroting
 • Werken met onze LIV tool voor de Horeca
 • Kiezen voor een partner die gewend is kassa’s de koppelen aan de financiële administratie
 • Werken samen met adviseurs die goed bereikbaar zijn
biz-grafiek-horeca

Meer weten over
onze diensten?

Neem direct contact op.