Agrarisch

Accountant

Uw accountant
Martine Grim

Hulp nodig?

Uw accountant in de agrarische sector

Een van de specialisaties van WEA is de agrarische sector. Van oudsher zijn wij actief in deze boeiende en innoverende sector. Voor velen zijn wij reeds de huisadviseur. Toenemende bedrijfs- en kapitaalomvang en een steeds complexere financiële situatie zorgen voor ontwikkelingen die ook uw bedrijf raken. Onze adviseurs gaan met u in gesprek, waarbij uw persoonlijke situatie en wensen altijd centraal staan in ons advies. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor kwartaalrapportages en desgewenst monitoren wij voor u uw liquiditeitspositie. Onze agrarische fiscalisten optimaliseren uw resultaat, zodat u zo min mogelijk belasting betaalt.

Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen die u raken. Zo organiseren wij bijvoorbeeld jaarlijks informatiebijeenkomsten in samenwerking met component agro.

Unieke aansluiting

Voor onze tuinbouwrelaties hebben wij een unieke aansluiting tussen Flora Holland en financiële software kunnen realiseren. Deze zorgt ervoor dat alle facturen automatisch worden geboekt.

Op deze manier is uw administratie altijd up to date en hoeft er nooit meer aansluiting gezocht te worden met periode overzichten. Nooit eerder was uw boekhouding zo eenvoudig!

Met de aansluiting tussen Flora Holland en financiële software wordt het mogelijk gemaakt om digitaal en geautomatiseerd mutaties te verwerken. Dat wil zeggen dat iedere dag om 3 uur de betreffende facturen digitaal naar de boekhouding wordt verstuurd. Eenmaal daar vindt er een geautomatiseerd proces plaats, waarbij onze boekhoudrobot de benodigde informatie voor de daadwerkelijke boeking op de juiste plaats in uw administratie zet.

Wat brengt het u:

  • Digitale facturering door Flora Holland;
  • Geen facturen meer printen en bewaren in een map;
  • Efficiëntere en dagelijkse verwerking van de facturen door ons;
  • Dagelijks inzicht in uw veilingopbrengsten;
  • Directe doorkoppeling naar uw BTW aangifte;
  • Altijd controle op incasso’s en stortingen.

Tijd besparen met Exact Online

Joost: Onze unieke methode

WEA adviseurs helpen het rendement
van jouw onderneming met 20% te verhogen

Wij kijken vooruit in plaats van achterom! Met onze unieke tool heb je inzicht in je toekomstige jaarrekening en weet je precies welke stappen je moet zetten om jouw omzetdoelstellingen te behalen en te verhogen.
Meer winst en minder zorgen! 

Gratis analyse van jouw bedrijf ontvangen?