Specialisaties

Voor een aantal specifieke branche en marktsegmenten, kennen wij de uitdagingen en cijfers van extra goed. Dat vertaalt zich in branchespecifieke oplossingen en stelt ons in staat advies te geven over hoe je verder kunt groeien.

MKB

Als MKB ondernemer wil je het liefst onbezorgd ondernemen. Met onze MKB accountants zorgen wij dat u dit kan! Wij beheren uw administratie, analyseren en adviseren zodat u het beste uit uw onderneming kunt halen en uw winst kan maximaliseren.

Horeca

Een uitdagende branche, gekenmerkt door hard werken, sterk sturen op marges en waar het werven en behouden van personeel een uitdaging is. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken van onze gespecialiseerde horeca accountants.

Agrarisch

Van oudsher zijn wij actief in de agrarische sector.  Voor velen zijn wij reed de huisadviseur waarbij de persoonlijke situatie en wensen van onze klanten centraal staan in ons advies.

ZZP

Als ZZP’er heb je naast je werk veel extra taken. Bij WEA vinden we dat je je zoveel mogelijk moet bezighouden met datgene dat je leuk vindt. Daarom nemen wij deze taken uit handen.

Meer weten over
onze diensten?

Neem direct contact op.