Samenwerken

U kunt de zorg voor het voeren van uw administratie geheel uit handen geven, maar u kunt er ook voor kiezen om delen zelf te verzorgen. In onderling overleg bepalen we dan wie voor welke gedeelte van de administratie verantwoordelijk is. Wij kiezen er bewust voor flexibel te zijn in het aangaan van samenwerkingsvormen met u als ondernemer en u niet in een keurslijf te stoppen.

exactonline
wefact
basecone
blue10
nmbrs
hallojoost
visionplanner
securelogin

Koppelingen

WEA denkt in alles met je mee. Heb je zelf al online tools waar je enthousiast over bent, bijvoorbeeld een facturatieprogramma of kassasysteem, dan zorgt WEA er met zijn technische mensen voor dat een digitale koppeling met jouw administratie mogelijk is.

Online, altijd en overal toegang tot je administratie

Natuurlijk maken we bij WEA Naaldwijk gebruik van de modernste middelen, om het u zo makkelijk mogelijk te maken, zodat u beter kunt ondernemen. Uw voordelen? Vrijheid, flexibiliteit en 100% integratie. Daarnaast geeft dit je 24/7 beveiligde toegang tot je persoonlijke en voor jou relevante informatie.

Scannen en mailen

Facturen kun je mailen, scannen en verwerken via jouw eigen, beveiligde portal. Slimme software maakt direct een boekingsvoorstel aan in de administratie. WEA zorgt ervoor dat het bijwerken van je administratie een kwestie van controleren is.

Salarisadministratie, alles in één pakket

Salarissen worden door WEA direct gekoppeld en verwerkt in je boekhouding. WEA regelt ook de juiste cao-bepalingen en de laatste wet- en regelgeving voor je in. Jij en je werknemers worden op de hoogte gesteld als de nieuwe loonstrook online staan. Ook ontvang je betaalbestanden voor jouw bank.

Kijk, vergelijk en leer

WEA gaat verder dan andere accountants. Bijvoorbeeld door op regelmatige basis de prestaties en werkzaamheden van jouw bedrijf te vergelijken met die van de concurrentie of vergelijkbare bedrijven in jouw sector. Zo weet je altijd of je marktconform presteert. Met WEA gebruik je deze informatie om van te leren, waar nodig zaken bij te sturen en uiteindelijk nog beter te presteren.

Financiering

Heeft jouw MKB bedrijf een financieringsbehoefte tussen de € 5.000 en € 5.000.000?
Online weet je binnen 1 minuut waar je een bedrijfsfinanciering kunt krijgen.

Veilig inloggen, in uw persoonlijke omgeving

Dit kan met Secure Login, te vergelijken met het bureaublad op de computer, maar dan online. Alle diensten waar je gebruik van maakt in één overzicht.  Met één klik 100% beveiligd inloggen bij meer dan 200 applicaties.

Support

Als u even vastloopt met uw bedrijfssoftware dan helpen wij u graag op afstand met behulp van de applicatie Teamviewer. Wij kijken dan real-time mee op uw computerscherm en kunnen u zo aanwijzingen geven terwijl u zelf met de software werkt vanaf uw eigen computer.