Salarisadministratie uitbesteden

Maak het jezelf gemakkelijk en laat je salarisadministratie uitbesteden! Bespaar veel tijd en zorgen.
Vertrouw op WEA en je salarisadministratie is altijd op orde en inzichtelijk.

Je salarisadministratie uitbesteden?

Het uitbesteden van de salarisadministratie is voor veel werkgevers een makkelijke keuze. Zelf je administratie doen kost namelijk erg veel tijd. Bovendien moet je goed op de hoogte zijn van alle regelgevingen en genoeg kennis hebben om dit nauwkeurig te kunnen doen. Het is erg belangrijk dat de salarisadministratie op de juiste manier gebeurd, omdat dit vaak de grootste kostenpost is voor een werkgever. Door de salarisadministratie uit te besteden, bespaar je erg veel tijd en kun je je werknemers doorverwijzen naar WEA bij vragen.

Zorgeloos ondernemen

Je bent er van verzekerd dat de salarisadministratie correct wordt uitgevoerd door mensen met de juiste kennis en kunde. Bovendien loop je geen risico op eventuele boetes van de Belastingdienst wanneer iets niet zou kloppen. Zo kun je als werkgever zorgeloos focussen op het runnen van jouw business en kun je ervan uit gaan dat je medewerkers altijd op tijd hun loonstroken en salaris ontvangen.

Digitaal en overzichtelijk

WEA Naaldwijk biedt een erg gebruiksvriendelijk pakket aan waar met slimme oplossingen een overzichtelijk digitaal systeem is gecreëerd. Hierin worden de loonstroken verwerkt, zorgt WEA voor de jaaropgave, loonmutaties en loonaangiftes.  Daarnaast kunnen werknemers in ons systeem gemakkelijk hun verlof aanvragen, registreren en inzien. De leidinggevende kan hierin weer direct de aanvragen goedkeuren. Zo heeft iedereen altijd inzicht in het aantal beschikbare vakantiedagen en ook alle loonstroken zijn hier te zien.

Waarom WEA?

Bij WEA houden wij van nauwe samenwerkingen met onze klanten. Wij zijn een echte partner en staan altijd direct voor je klaar wanneer dit nodig is.  We nemen je zorgen uit handen en zorgen dat alles tot in de puntjes goed geregeld is als het gaat om de salarisadministratie. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor andere administratieve en accountancy vraagstukken.

Bekijk ook:

  • Jaarrekening maken
  • Je accountant als bedrijfsadviseur
  • Financiële administratie uitbesteden
  • Belastingadviseur

Meer weten?

Neem direct contact op.

Ontdek de volgende jaarrekening

WEA heeft een unieke methode ontwikkeld waarmee u inzicht krijgt in uw toekomstige cijfers. Ideaal voor ondernemers. Minimaliseer risico’s en maximaliseer uw winst met de Volgend Jaarrekening van Joost.