Ervaar onze kernwaarden zelf!

Neem contact met ons op.

Onze Kernwaarden

Consensus.

Binnen de organisatie WEA werken wij nauw samen met onze collega’s, partners en cliënten. Wij bouwen stevige relaties die gebaseerd zijn op tolerantie, begrip en wederzijdse samenwerking.

Luisteren.

Luisteren is de brandstof voor passie en succes. Passie geeft op haar beurt motivatie, energie en kracht. Mensen bij WEA herken je door hun luisterend oor, enthousiasme, bevlogenheid en energie.

Innovatief.

Wij streven binnen WEA naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot concrete voordelen voor onze cliënten en zijn een structureel onderdeel van ons succes. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe kansen.

Ervaren.

Mensen bij WEA zijn ervaren, kundig en in staat om de oplossingen door onze ervaring eenvoudig, begrijpelijk en werkend te maken. Voor iedereen. Elke dag erop gericht om nog beter te worden in ons vakgebied. Daarbij zijn wij in het bijzonder onze cliënten dankbaar dat zij ons het vertrouwen geven.

Nutsmaximalisatie.

Wij streven ernaar een zodanige efficiency over de aanschaf van de verschillende software(producten) voor onze cliënten te bereiken, dat zij het maximale nut van onze gecombineerde diensten ervaren.

Toegankelijk.

Toegankelijkheid vertaalt zich binnen WEA in laagdrempeligheid en uitstekende bereikbaarheid voor de cliënt. De “wachttijden” voor praktische, creatieve en doelgerichte adviezen zijn kort en de oplossingsbereidheid voor complexe zaken is groot.

Missie

Wij willen de financiële positie van de MKB ondernemer duurzaam gezond houden, verbeteren en optimaliseren. Daarnaast willen wij onze medewerkers kansen bieden om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Zichtbaar in onze kennis en in alle diensten die wij gezamenlijk als organisatie leveren.

Visie

Onze ambitie  is om (gezond) te groeien en een toppositie in te nemen op de markt van de financiële dienstverlening. Door in te spelen op marktkansen en technologische ontwikkelingen bieden wij onze cliënten een creatief en scherpzinnig advies. Dit houdt in dat wij iedere klant de beste kwaliteit, de beste service en de beste financiële keuze willen bieden. Onze cliënten moeten naar onze overtuiging op elk gewenst moment, in elke fase waarin hij of zij zich bevindt een solide keuze kunnen maken.

Onze medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd en bereid om over hun schaduw heen te stappen om aldus met hun non-conformistische instelling de verwachtingen van onze cliënten waar te maken.