Onze Aanpak

persoonlijke-aanpak-green

Persoonlijk

Klanten van WEA Naaldwijk krijgen er eigenlijk een heel team echte medewerkers bij. Deze willen van alles van u weten, om u zo goed mogelijk te kunnen helpen uw persoonlijke of ondernemersdoelen te realiseren, kansen te pakken en te ondernemen. Wij houden van korte lijntjes en klanten zien ons als echte sparringpartner met een persoonlijke invalshoek en de juiste expertise. Onze praktische en verfrissende benadering is voor veel van onze klanten reden voor WEA te kiezen.

commerciele-aanpak-green

Commercieel

Wij gaan voor het vertalen van onze kennis in commercieel advies voor onze klanten, zodat ze de impact op hun onderneming kunnen inschatten.

ondersteunende-aanpak-green

Ondersteunend

Vanwege onze rijke historie, kunt ook u net als vele andere ondernemers, vertrouwen op onze ervaring in het ondersteunen bij het behalen van uw persoonlijke en ondernemersdoelen.

uitdagende-aanpak-green

Uitdagend

Met als basis de vertrouwensband tussen ons als adviseur en u als ondernemer, kunnen wij voor u optreden als klankbord. Wij willen u uitdagen en uw ideeën kritisch analyseren, zodat wij ons ervan verzekerd hebben dat u alle opties heeft overwogen en tot de beste beslissing komt.

bereikbare-aanpak-green

Bereikbaar

Altijd een vast contactpersoon voor kleine en grote vraagstukken, zodat u weer snel verder kunt. Keer op keer kun je vertrouwen op de expertise binnen het netwerk van WEA.

branchespecifieke-aanpak-green

Branche specifiek

Door het analyseren van uw kengetallen en voor uw branche specifieke kritische prestatie indicatoren, zorgt WEA voor inzicht in uw omzet, kosten en rendement en mogelijkheden in snel ontwikkelende markten.

Als accountant in het Westland zijn wij gespecialiseerd in de agrarische sector en daarom de perfecte partner voor lokale tuinbouw en veehouderij door onze ervaring in deze sector. Ook MKB ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres, want ook hier hebben wij onze expertise van gemaakt.

Meer weten over ons?

Neem direct contact op.