Ons Netwerk

WEA Accountants en adviseurs werkt samen met een groot aantal partners die aanverwante of aanvullende diensten leveren ter ondersteuning of verbetering.

Aangesloten beroepsorganisaties

Om als organisatie aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen zijn onze accountants aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants, staan onze fiscalisten ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs en zijn wij als organisatie aangesloten bij het SRA.

beroepsorganisaties
horizontaaltoezicht

Convenant Horizontaal toezicht Belastingdienst

WEA heeft met de Belastingdienst het convenant Horizontaal Toezicht getekend. Hierdoor heeft u sneller zekerheid: Uw aangifte leidt in principe direct tot een definitieve aanslag en u krijgt eerder uw geld terug. Ook de aangifte omzetbelasting is direct definitief, wat leidt tot eerdere terugbetaling.

Interne specialisten

Door de unieke opzet van WEA maken wij deel uit van een groot netwerk van specialisten en kunt u ervan uitgaan dat er voor iedere branche  specialisten aanwezig zijn. Daarnaast kunnen wij u met WEA Audit B.V. ook voor de wettelijke accountantscontrole bijstaan met verspreid over Nederland zo’n 50 controlemedewerkers.

netwerk-wea-kopiren

Audit voor uw jaarrekening

WEA Audit B.V. heeft verspreid over Nederland zo’n 50 controlemedewerkers ter beschikking met specifieke controle-ervaring en -opleiding.

Subsidies

Voor het doorlopen van subsidietrajecten hebben onze medewerkers contact met de medewerkers van het RVO. Hierdoor zijn wij in staan doorlooptijden van subsidieaanvragen te minimaliseren en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Externe adviseurs

Middels het grote netwerk van onze adviseurs hebben wij voor u ingangen bij financiers, notarissen, advocaten, de Belastingdienst en brancheorganisaties.