Wil jij ook inzicht in jouw volgende jaarrekening?

De Volgende Jaarrekening is een uniek product van WEA. Het geeft je automatisch inzicht in jouw toekomstige cijfers. Dat maakt het een ideale tool bij het realiseren van jouw bedrijfsmatige doelen. Probeer nu zelf ook de Volgende Jaarrekening en je zult zien dat ondernemen zoveel makkelijker wordt!

Meer rendement uit jouw onderneming

Winstmaximalisatie, daar helpen wij jouw onderneming graag bij. Ons team is
onderdeel van WEA Accountants & Adviseurs, een vooraanstaand kantoor binnen de accountancy met een duidelijke focus op innovatie. Door jouw bedrijfsdata zo efficient en transparant mogelijk inzichtelijk te maken, helpen wij je de winst van jouw bedrijf te maximaliseren. Zo hebben wij verschillende bedrijven al geholpen het rendement met wel 20 procent te verhogen! Hiervoor hebben wij unieke software ontwikkeld, genaamd Joost. Joost helpt enerzijds bedrijven en instellingen veel tijd en kosten te besparen en anderzijds het management van gedetailleerde inzichten en begrotingen te voorzien. Ook krijgen organisaties iedere maand een liquiditeitsbegroting.
Joost geeft de hele week, 24 uur per dag, grip op de financiële toekomst van de
ondernemer.

Bewust bezig met cijfers

Door te werken met Joost ben jij, als ondernemer, een stuk bewuster bezig met de cijfers van jouw bedrijf. Daarnaast bespreek jij met jouw account ‘de stand van zaken’ en spreek je een af voor de volgende maand. Het is direct duidelijk hoe je dit doel kunt behalen, welke stappen hiervoor nodig zijn en hoe je hier bewust mee aan de slag gaat. Sterker, bij veel van onze klanten die met Joost werken zien wij dat deze doelen iedere maand overtroffen worden!

WEA Joost

Download de Whitepaper voor meer grip op je kasstroom

Snel en efficiënt alle scenario’s op een rijtje!

Met behulp van Joost kun je ook verschillende scenario’s tonen aan de hand van beslissingen die jij, als ondernemer, kunt maken. Jouw accountant zorgt ervoor dat jij, binnen de Joost-omgeving, direct inzicht hebt in wat een eventuele beslissing betekent voor jouw liquiditeit. Met Joost is dat echt binnen handomdraai gedaan, terwijl bij andere accountantskantoren dergelijke aanvragen en berekening nu eenmaal tijd kosten. Toch lopen wij het liefst persoonlijk de verschillende scenario’s met jou door; zo coachen wij bij het maken van de juiste beslissingen die de winst maximaliseren.

Bewust bezig met de cijfers

Als ondernemer ben jij door de Joost tool een stuk bewuster bezig met de cijfers van jouw bedrijf. Iedere maand bespreek jij met je accountant de stand van zaken en zetten we een doel voor de volgende maand. Het is direct duidelijk hoe dit doel behaald kan worden en wat hier voor nodig is. Doordat deze cijfers zo duidelijk zijn, kan je hier bewust mee aan de slag. Bij veel van onze klanten die werken met Joost zien wij dat deze doelen iedere maand overtroffen worden.

Schulden door de corona pandemie?

Bijna alle ondernemers hebben in enige mate te maken gehad met winstverliezen door de maatregelen tegen de uitbraak van de corona pandemie. Daarom biedt ons team, met behulp van Joost, verschillende scenario’s aan ten behoeve van een toekomstige, gezonde liquiditeitspositie van jouw onderneming. We denken graag met jou mee en kunnen alle relevante scenario’s met je bespreken. Zo heeft ons team al ruime ervaring opgedaan met het adviseren van horecabedrijven tijdens de pandemie.

WEA en Joost;
jouw bedrijfscoaches

  • Inzicht in jouw (volgende) jaarrekening
  • Snel en efficiënt inzicht in alle scenario’s
  • Minder kosten
  • Meer winst
  • Geen verrassingen

Zullen we een vrijblijvende afspraak inplannen?

Boek nu meteen een afspraak met Jos van Kester of Marc-Jan Holslag om vrijblijvend een kopje koffie te drinken.

Data

“We zetten de komende jaren in op innovatie rondom het product Joost, waarbij financiële en niet-financiële data worden verrijkt tot managementinformatie voor ondernemingen. Deze data presenteren we via de Joost portal in een custom made dashboard aan onze klanten”, aldus Jos van Kester, accountant-ondernemer bij WEA Naaldwijk.

De Volgend Jaarrekening©

Met het concept van De Volgend Jaarrekening© wordt de financiële data van de voorgaande boekjaren aangewend als input voor een ‘robot begroting/forecast’. Deze unieke en zelfontworpen functie van Joost maakt het mogelijk om de jaarrekening over het aankomende jaar te presenteren. Hierdoor behoren financiële verassingen tot het verleden en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van deze managementinformatie om betere prestaties te behalen en de winst binnen het bedrijf te maximaliseren. Financiële risico’s worden tot het minimum beperkt en dat geeft mogelijkheden, tijd en vertrouwen om de onderneming te exploiteren.

Expertise

Joost is de accountant van nu, met de expertise van de grote landelijke kennisorganisatie WEA Accountants & Adviseurs. Joost geeft de hele week, 24 uur per dag, grip op de financiële toekomst van de ondernemer.


www.hallojoost.nl

Meer weten over
Joost?

Neem direct contact op.