Inzicht in je volgende jaarrekening

De volgende jaarrekening is een uniek product en alleen te krijgen bij WEA. Inzicht in je toekomstige cijfers. Ideaal voor ondernemers om doelen te behalen. Met de Volgende Jaarrekening is ondernemen zoveel makkelijker.

20% meer rendement uit jouw onderneming

Behaal winstmaximalisatie met onze unieke methode genaamd Joost! WEA Accountants & Adviseurs is een vooraanstaand kantoor op het gebied van innovatieve accountancy. Met Joost bieden wij een unieke methode waarmee bedrijven en instellingen veel tijd en kosten kunnen besparen. Via het innovatieve en zelfontwikkeld concept loopt WEA voorop met het verwerken van elektronische data. Door alle data zo inzichtelijk mogelijk te hebben met deze moderne techniek, maximaliseren wij de winst van jouw bedrijf. Wij kunnen hiermee het rendement van je onderneming met wel 20% verhogen!

Door gebruik te maken van moderne technieken, in combinatie met een ervaren en getalenteerd team, is Joost in staat om bedrijven en instellingen van gedetailleerde managementinformatie te voorzien. Ook een liquiditeitsbegroting maakt standaard onderdeel uit van de maandelijks te verstrekken informatie.

WEA Joost

Vrijblijvend een afspraak inplannen?

Snel en efficiënt alle verschillende scenario’s op een rijtje!

Met de Joost tool kunnen allerlei verschillende scenario’s getoond worden aan de hand van de beslissingen die jij als ondernemer kan gaan maken. Je accountant zorgt er samen met de Joost tool voor dat jij direct inzicht hebt in wat een beslissing betekent voor jouw liquiditeit. Met onze unieke methode kunnen wij binnen een handomdraai deze cijfers tonen, waar hier bij andere accountantskantoren een veel langere tijd overheen gaat om deze berekeningen te kunnen doen. Bovendien is de data erg overzichtelijk en zitten wij samen met jou om de verschillende scenario’s te tonen en toe te lichten. Persoonlijker dan dat kan het niet! Als een bedrijfscoach helpen wij bij het maken van de beslissingen aan de hand van de Joost tool om de winst zo maximaal mogelijk te houden.

Bewust bezig met de cijfers

Als ondernemer ben jij door de Joost tool een stuk bewuster bezig met de cijfers van jouw bedrijf. Iedere maand bespreek jij met je accountant de stand van zaken en zetten we een doel voor de volgende maand. Het is direct duidelijk hoe dit doel behaald kan worden en wat hier voor nodig is. Doordat deze cijfers zo duidelijk zijn, kan je hier bewust mee aan de slag. Bij veel van onze klanten die werken met Joost zien wij dat deze doelen iedere maand overtroffen worden.

WEA en Joost
als bedrijfscoach

  • Inzicht in je volgende jaarrekening
  • Snel en efficiënt inzicht in alle scenario’s
  • Meer winst
  • Minder kosten
  • Geen verassingen

Schulden door Corona?

Bijna alle ondernemers in de horeca hebben te maken met winstverliezen door de maatregelen vanwege Covid-19. Onze accountants kunnen je met de Joost tool perfect adviseren wat voor stappen nodig zijn voor verschillende scenario’s. Zo zie je in een keer wat je liquiditeit doet wanneer de horeca morgen weer zou openen en wat voor stappen je moet ondernemen om dit gezond te houden. Alle verschillende scenario’s worden bekeken door onze WEA accountants en hiermee zorgen we ervoor dat je de juiste stappen zet in de goede richting.

Wij bieden Joost aan als standaard dienstverlening voor onze ondernemers. Wij vinden dat wij met Joost de beste analyses en adviezen kunnen geven om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Dat doen wij natuurlijk het allerliefste en daarom zit het direct bij onze diensten inbegrepen.

Data

“We zetten de komende jaren in op innovatie rondom het product Joost, waarbij financiële en niet-financiële data worden verrijkt tot managementinformatie voor ondernemingen. Deze data presenteren we via de Joost portal in een custom made dashboard aan onze klanten”, aldus Jos van Kester, accountant-ondernemer bij WEA Naaldwijk.

De Volgend Jaarrekening©

Met het concept van De Volgend Jaarrekening© wordt de financiële data van de voorgaande boekjaren aangewend als input voor een ‘robot begroting/forecast’. Deze unieke en zelfontworpen functie van Joost maakt het mogelijk om de jaarrekening over het aankomende jaar te presenteren. Hierdoor behoren financiële verassingen tot het verleden en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van deze managementinformatie om betere prestaties te behalen en de winst binnen het bedrijf te maximaliseren. Financiële risico’s worden tot het minimum beperkt en dat geeft mogelijkheden, tijd en vertrouwen om de onderneming te exploiteren.

Expertise

Joost is de accountant van nu, met de expertise van de grote landelijke kennisorganisatie WEA Accountants & Adviseurs. Joost geeft de hele week, 24 uur per dag, grip op de financiële toekomst van de ondernemer.


www.hallojoost.nl

Meer weten over
Joost?

Neem direct contact op.