Maak kennis met
De volgend jaarrekening

De volgend jaarrekening is een uniek product en alleen te krijgen bij Joost van WEA. Inzicht in je toekomstige cijfers. Ideaal voor ondernemers. Jouw klanten en partners. Met de Volgend Jaarrekening van Joost is ondernemen zoveel makkelijker.

WEA schudt markt op met unieke innovatie

WEA Accountants & Adviseurs is een vooraanstaand kantoor op het gebied van innovatieve accountancy. Onder de naam Joost biedt WEA een unieke methode waarmee bedrijven en instellingen veel tijd en kosten kunnen besparen. Via het innovatieve en zelf ontwikkelde concept Joost, een vooruitstrevende methode van werken van en voor ondernemers, loopt WEA voorop met het verwerken van elektronische data.

Door gebruik te maken van moderne technieken, in combinatie met een ervaren en getalenteerd team, is Joost in staat om bedrijven en instellingen van gedetailleerde managementinformatie te voorzien. Ook een liquiditeitsbegroting maakt standaard onderdeel uit van de maandelijks te verstrekken informatie.

WEA Joost

De uitdaging

We wilden onze klanten beter en vaker kunnen adviseren. Daarbij liepen we tegen de grenzen van ons eigen kantoor aan. De administratie was op orde, de analyses werden gemaakt en advies werd gegeven. Alleen kostte dat teveel tijd. Dat moest anders.

Data

“We zetten de komende jaren in op innovatie rondom het product Joost, waarbij financiële en niet-financiële data worden verrijkt tot managementinformatie voor ondernemingen. Deze data presenteren we via de Joost portal in een custom made dashboard aan onze klanten”, aldus Jos van Kester, accountant-ondernemer bij WEA Naaldwijk.

De Volgend Jaarrekening©

Financiële data over voorgaande boekjaren worden aangewend als input voor een unieke, zelf ontworpen ‘robot begroting/forecast’. Het resultaat hiervan is dat Joost in staat is om de jaarrekening over het aankomende jaar te presenteren: de Volgend Jaarrekening©. Financiële verassingen behoren tot het verleden en wie optimaal gebruik maakt van deze aangeboden vooruitkijkende managementinformatie, kan aanzienlijk betere prestaties behalen. Financiële risico’s worden hierdoor beperkt tot een minimum waardoor er meer tijd en vertrouwen is om de onderneming te exploiteren.

Expertise


Joost is de accountant van nu, met de expertise van de grote landelijke kennisorganisatie WEA Accountants & Adviseurs. Joost geeft de hele week, 24 uur per dag, grip op de financiële toekomst van de ondernemer.

www.hallojoost.nl