Horeca – Administratiescan van WEA Accountants & Adviseurs Naaldwijk

Volgens ons Horeca Team valt bij veel horeca administraties nog veel winst te behalen. Het betreffen vaak complexe administraties. Betalingen worden gedaan op alle mogelijke manieren; contant, pin, creditcard, cadeaubonnen en op rekening. De administratie is vaak weinig tot niet geautomatiseerd. Moderne oplossingen kunnen u van alle gemak voorzien.

De financiële positie van de HORECA ondernemer duurzaam gezond houden, verbeteren en optimaliseren”.

Dat is ons doel, daar zet ons team zich voor in.

Met ons team hebben wij vanuit ons concept JOOST een methodiek ontworpen voor administratieve processen in de horeca.

Wij starten met het koppelen van uw (moderne) kassa aan de financiële administratie. Hiermee maken wij overtypen van gegevens overbodig en worden verschillen geëlimineerd. Vervolgens kunnen inkoopfacturen van de grote horeca leveranciers volledig geautomatiseerd in uw administratie geboekt worden. De inkoopfactuur van bijvoorbeeld Sligro is al in uw administratie geboekt, voordat u terug bent op de zaak. Voor het scannen van overige facturen en bonnen kunt u gebruik maken van onze  app. Zo kunnen wij uw organisatie volledig papierloos maken.

Bent u nog steeds afhankelijk van de jaar- of kwartaalcijfers van uw accountant om de koers bij te sturen? Dat kan anders! En daar helpen we u graag bij.

Als toekomstgerichte accountant vinden we dat u op elk gewenst moment over actuele cijfers en stuurinformatie moet kunnen beschikken. We weten als geen ander dat dit gemakkelijker is gezegd dan gedaan. Een administratie moet 100% betrouwbaar zijn om er managementinformatie uit te kunnen halen.

Overal en altijd de cijfers checken

We zien veel bedrijven die hun administratie goed voeren, maar niet op zo’n manier dat ze er ook zelf managementinformatie uit kunnen halen. Ze zijn hiervoor afhankelijk van de jaarcijfers van hun accountant. Dat is een gemiste kans. Met actuele stuurinformatie kunt u namelijk niet alleen direct bijsturen waar uw onderneming het nodig heeft, het geeft u ook een voorsprong op de concurrentie. U kunt immers overal en altijd de cijfers checken en ingrijpen waar dat nodig is.

Alles in één oogopslag bij elkaar

Betrouwbare stuurinformatie krijgt u alleen als u uw administratie efficiënt hebt ingericht én als alle koppelingen tussen programma’s optimaal benut worden. Vaak ontbreekt het aan de tijd of de juiste gegevens om al deze informatie in één oogopslag bij elkaar te krijgen. Gelukkig hoeft de oplossing niet zo moeilijk te zijn.

Alle verbeterpunten overzichtelijk gepresenteerd

Om alles zo eenvoudig mogelijk voor u te maken, presenteren we alle verbeterpunten op 1 A4’tje en zeggen we u precies op welke onderdelen verbeteringen nodig zijn.  – Hoe zijn de basisprocessen binnen uw bedrijf geadministreerd – Zijn er knelpunten  – Geeft het u voldoende stuurinformatie – Is de informatievoorziening toekomstgericht –   Zijn (kassa) applicaties gekoppeld – wordt alles efficiënt verwerkt?

Concrete verbeteringen

Om te zorgen dat ons advies u daadwerkelijk iets oplevert, bieden we u aanvullend een have dag consultancy op maat aan. We helpen u om concreet de benodigde verbeteringen in uw administratie door te voeren. Zo weet u zeker dat de administratie efficiënt is ingericht én betrouwbare en tijdige informatie geeft. We garanderen u dat onze administratiescan u meer oplevert dan dat het u heeft gekost.

Ook meer halen uit de administratie?

Bent u benieuwd hoe  onze administratiescan inzetbaar is voor uw organisatie? Ons team neemt u graag mee. Mail naar info@weanaaldwijk.nl

Maak kennis met
De volgend jaarrekening

De volgend jaarrekening is een uniek product en alleen te krijgen bij Joost van WEA. Inzicht in je toekomstige cijfers. Ideaal voor ondernemers. Jouw klanten en partners. Met de Volgend Jaarrekening van Joost is ondernemen zoveel makkelijker.

Data / Informatie
Rendementsverbetering
Liquiditeitsvergroting

www.weanaaldwijk.nl/innovatie

wea-joost