Joost – slimme data tool voor horeca

Uit onderzoek aan de universiteit Leiden blijkt dat 90% van de ondernemers van zijn accountant een grotere rol als sparringpartner verwacht. Komt goed uit: Ons team is achter de schermen bezig geweest met de ontwikkeling van een unieke methode voor het effectief verwerken en analyseren van uw bedrijfsdata.

De financiële positie van de HORECA ondernemer duurzaam gezond houden, verbeteren en optimaliseren”.

Dat is ons doel, daar zet ons team zich voor in.

Ondernemers die gebruik maken van onze tool besparen tijd en geld en krijgen daar ook nog eens gedetailleerde managementinformatie voor terug. Naast een maandelijkse benchmark maakt ook een liquiditeitsbegroting (ook geconsolideerd) standaard onderdeel uit van de maandelijks te verstrekken informatie.

 

We zetten de komende jaren in op innovatie rondom het product Joost, waarbij financiële en niet-financiële data worden verrijkt tot managementinformatie. Deze data presenteren we via de Joost portal in een custom made dashboard aan onze klanten.


Joost is de accountant van nu, met de expertise van de grote landelijke kennisorganisatie WEA Accountants & Adviseurs. Joost geeft de hele week, 24 uur per dag, grip op de financiële toekomst van de onderneming.

 

Ben je benieuwd hoe Joost inzetbaar is voor jouw organisatie? Ons team neemt je graag mee. Mail naar info@weanaaldwijk.nl

Maak kennis met
De volgend jaarrekening

De volgend jaarrekening is een uniek product en alleen te krijgen bij Joost van WEA. Inzicht in je toekomstige cijfers. Ideaal voor ondernemers. Jouw klanten en partners. Met de Volgend Jaarrekening van Joost is ondernemen zoveel makkelijker.

Data / Informatie
Rendementsverbetering
Liquiditeitsvergroting

www.weanaaldwijk.nl/innovatie

wea-joost